Uutta: Motivaatiohaastattelu!

Facebook

Vaatelainaamo

Osta Vaatelainaamon jäsenyys lähettämällä sähköpostia: vaatelainaamo POISTA @gmail.com.

Mitä haluaisin oikeasti tehdä nyt ja tulevaisuudessa? Missä asioissa olen erityisen hyvä? Miten pääsisin eteenpäin, jotta haaveni toteutusi? Nopsan uusi palvelu, motivaatiohaastattelu, antaa rohkeutta ja voimaa löytää vastauksia näihin kysymyksiin.

Motivaatiohaastattelun tarkoituksena on tarjota rauhallinen hetki ja kartoittaa omassa elämässä näkyvissä olevia kiinnostavia teemoja ja ajatuksia. Tunnin mittaisen haastattelun toteuttaa motivaatiotutkimuksesta väitellyt tutkija Stephanie Freeman. Haastattelut toteutetaan Nopsan tiloissa Helsingin Kampin Autotalossa.

”Tärkeimmät matkat suuntautuvat usein omaan itseemme, mutta reitin alkua on usein vaikea löytää”, toteaa Freeman. ”Motivaatiohaastattelu sopii erityisesti kouluun, opiskeluun tai työhön liittyvien siirtymävaiheiden pohdintaan.”

Motivaatiohaastattelu tarjoaa nuorille aikuisille tuoreita näkökulmia itsensä löytämiseen – samaan tapaan kuin Nopsan Vaatelainaamo antaa aineksia ja apua oman tyylin löytämiseen.

Motivaatiohaastattelu soveltuu nuorille aikuisille esimerkiksi valmistujais-, hää- tai syntymäpäivälahjaksi. Motivaatiohaastattelun hinta on 250 euroa. Varaa aika, kysy lisää tai tilaa lahjakortti osoitteesta kristiina@nopsatravels.com.

Jos koet, että omistamaasi sisältöä on käytetty väärin, kerrothan meille: info@nopsatravels.com.