Syvähaastattelussa: Suvi Saloniemi

Uusimmat

Facebook

Vaatelainaamo

Osta Vaatelainaamon jäsenyys lähettämällä sähköpostia: vaatelainaamo POISTA @gmail.com.

Jäsenesittelyssä inspiroiva hyväntekijä Suvi Saloniemi. Suvi on Designmuseon intendentti sekä nykyisin satunnaistunut dj. 

1. Miksi liityit Vaatelainaamon jäseneksi?

Vaatelainaamo osui oikeaan kohtaan elämässäni. Olin yhä enemmän päätynyt vähentämään tavaraa. Uskon, että ihminen voi paremmin, kun hänellä on vähemmän omaisuutta.

Muistan ajan, jolloin omistin paljon vaatteita. Mitä enemmän vaatteita oli, sitä suurempi vaatekriisi oli päällä. Iso vaatemäärä ruokki kaoottista tunnelmaa. Pystyn nyt elämään pelkistettyä elämää, mutta silti minulla on vaatteiden valinnanvara laajentunut.

2. Miksi kannattaa olla jäsen? Mitä iloa tai hyötyä siitä on?

Vaatelainaamon kautta voi olla hetkittäin rohkea ja kokeilla eri tyylejä. Itse löysin esimerkiksi vintagen. Vaatelainaamossa on myös ripaus luksusta. On  kiva pitää ihanien suunnittelijoiden vaatteita sekä olla uudella lookilla vaikka joka päivä Carrie Bradshaw -tyyliin.

3. Kenelle suosittelisit Vaatelainaamon jäsenyyttä?

Suosittelisin Vaatelainaamoa ennakkoluulottamalle ja kokeilunhaluiselle muodista ja tyylistä kiinnostuneelle naiselle. Vaatelainaamo sopii naiselle, jolla on paljon ’tilanteita’, joissa pukeutuminen on tärkeää. Vaatelainaamossa on asioiminen on myös sosiaalinen kokemus. Vaatteita valitessa saa muilta kommmentteja ja rohkaisua.

4. Mikä on suosikkituotteesi?

Vaatelainaamosta löytää aina uusia suosikkeja. Tällä hetkellä suosikkini on Samu-Jussi Kosken suunnittelema Marimekon vintagejakku.

5. Ruusuja, risuja, kehitettävää?

Ruusuja annan kokemusmaailmasta, joka tähän liittyy. Pidän työssänikin näyttelyitä kuratoidessa tärkeänä koko kokonaiskokemusta. Interiöörin sekä sosiaalisen tunnelman lisäksi vaatteet ja Vaatelainaamon naiset ovat ihania.

Yhden viikon laina-aika voi olla joskus haasteellinen.

Jos koet, että omistamaasi sisältöä on käytetty väärin, kerrothan meille: info@nopsatravels.com.