Suosittele paikkoja ja matkaoppaita

Facebook

Vaatelainaamo

Osta Vaatelainaamon jäsenyys lähettämällä sähköpostia: vaatelainaamo POISTA @gmail.com.

Kuva: katutaide (Flickr)

NOPSA-reittien suunnittelu alkaa ja otamme vastaan ehdotuksia

 • paikoista, jonne veisit parhaimman ystäväsi
 • henkilöistä, jotka haluaisit matkaoppaaksesi
 • paikoista, joissa olet nukkunut makeimmat yöunesi

Oletpa kotoisin etelästä, pohjoisesta, lännestä tai idästä, lähetä meille ehdotuksia lähialueellasi sijaitsevista ainutlaatuisista kohteista, joissa on aitoa menoa, huikeita näkymiä tai hyvää syötävää. Etsimme inhimillisiä, esteettisiä, ekologisia, pienen mittakaavan palveluita ja elämyksiä.  Keräämme myös listaa asiantuntijoista, jotka osaavat kertoa lähiympäristöstäsi sellaista, mitä matkaoppaissa ei lue.

Esimerkkejä nopsamaisista kohteista: luontopolku järven ympäri, paikallista luomuruokaa tarjoava ravintola, huikea maisema, kodikas tai erikoinen majapaikka, hyvin hoidettu tuntematon museo…

Vastaa kommenteissa ja mainitse ehdotuksessasi paikkakunta, kohde/henkilö sekä mahdollinen verkko-osoite tai yhteystiedot. Voit myös lähettää suosituksesi sähköpostilla osoitteeseen nopsatravels@gmail.com

Kiitos kaikille kiinnostuneille!

Tähän artikkeliin on jätetty 5 kommenttia

 1. Hei!

  Löysin tänne Ennenvanhan SuosiEkoa sivujen kautta. Olen maatilan emäntä Keski-Suomesta ja tilamme sijaitsee aivan Leivonmäen kansallispuiston lähellä. Meillä on kaksi vuokrattavaa, keskenään aivan erilaista mökkiä kansallispuiston kupeessa ja keskellä. Yhteistä mökeillä on kierrätyksen kunnioitus, ekologisuuden esilletulo ja luonnonläheisyys. Kannattaa käydä katsomassa kotisivuiltamme Tähtitalvikki- ja Haukiranta-mökkejämme: http://www.wanhavartiamaki.fi ja sieltä linkki TV Jyväskylän Tie vie maalle -sarjan 3. osa. jossa esitellään tarkemmin mökkejämme sekä leivän leivontaa.
  NopsaTravelsin liikeideassa on juuri samaa, mitä itse pidän tärkeänä. Siksi olen todella iloinen löytäessäni näille sivuille.
  Omien mökkiemme lisäksi voin suositella samalta lähiseudulta Leivonmäen kansallispuistoa. Myös ohjelmapalveluyritys Maahisen Muki ja Mela sekä Kivipuron majatalo (http://www.kolumbus.fi/mukijamela) ja Röykkälän luomulammastila (http://www.lammastila.com) ovat tutustumisen arvoisia kohteita. Leivonmäeltä löytyy myös Tommolan puutarhatila ja taimisto upeine perennanäyttelyineen, Mäkiahon juustola ja kotiseututalo Simola sekä paljon muuta mielenkiintoista.

  Luonnollisesta Leivonmäeltä,
  Marianne Kosonen

 2. Terve!

  Luin aamulehden liitteestä juttunne ja vaikutti tosi mielenkiintoiselta !!!
  Olen vuosi sitten Karkun eräopistosta valmistunut erä-ja luonto-opas ja olisin kovastikin kiinnostunut yhteistyömahdollisuuksista ym ideoista !!!
  Tuosta kotisivu linkistä näkee vähän ajatuksiani, Pirkanmaan lähiretkeilykohteita tunnen suht hyvin ja koko ajan tutkin lisää :-)

  T: MaKo
  Erä-ja luonto-opas AT
  Melontaohjaaja
  Vuokraveneenkuljettaja

 3. No, eipä tuo kotisivu näy jos sitä ei tähän kohtaan laita…:-) :-)
  elikkäns:http://www.komeetta.eu/index.php/tulirinki

  nuin !

  T: Edellinen

 4. Liisa

  Hei Marko, olisi hienoa jos voisit tehdä Nopsaan yhden tai useamman Pirkanmaa-reitin! Lähetän sinulle tarkempia ohjeita meilissä.

 5. Kirsi

  Reitti vauvamatkailusta kiinnostaisi.

Jos koet, että omistamaasi sisältöä on käytetty väärin, kerrothan meille: info@nopsatravels.com.