Reitit

Sijainti: Masku

Kahdeksan luolan Kasitie

Luolavuoren luola, TurkuTaka-Paltan luola, MaskuMätikän luola, MaskuSika-Kyöstin luola, NousiainenKallavuoren luolat, MynämäkiRyjävaha, Mynämäki

Suurvaras Sika-Kyösti, Kallavuoren Kaisa-haltija, Hautvuoren shamaanit, Isovihan pakolaiset ja Kasitien luolat kätkevät pimeisiin käytäviinsä kiehtovaa historiaa, mystiikkaa ja kansantarinoita. Kahdeksan luolan Kasitie -reitti esittelee kahdeksan luolaa, jotka sijaitsevat valtatie 8 tuntumassa. Reitin kohteet voi parhaiten tutkia polkupyörällä tai autolla. Reitin pituus Turusta Pyhärantaan on 90 – 100 kilometriä.

Vuokraa polkupyörä Turusta ja palaa bussilla takaisin Turkuun – 8-tieltä kulkee bussi Turkuun vähintään kerran tunnissa! Katso aikataulu.

Reitin laatija Tuomo Kesäläinen on turkulainen kirjailija ja luontomatkailuopas. Reitin kohteet löytyvät myös keväällä 2011 ilmestyneestä luontomatkailukirjasta Seikkailijan retkiopas Varsinais-Suomen luoliin. Kirjassa esitellään 29 Varsinais-Suomen maakunnassa sijaitsevaa luolaa.

KATSO REITTI

1 reittiä listalla

Todellinen helmi

Minkä kotimaan matkakohteen sinä haluaisit pelastaa? Ilmianna meille matkakohde, joka kaipaa uutta elämää.

Siirry kampanjaan

Reklaami

Vinkkaa Nopsalle

Lähetä meille ehdotuksia lähialueellasi sijaitsevista ainutlaatuisista kohteista, joissa on aitoa menoa, huikeita näkymiä tai hyvää syötävää. Etsimme inhimillisiä, esteettisiä, ekologisia, pienen mittakaavan palveluita ja elämyksiä.

Lähetä vinkkisi

Vaatelainaamo

Osta Vaatelainaamon jäsenyys lähettämällä sähköpostia: vaatelainaamo POISTA @gmail.com.