Nopsa perustaa Vaatelainaamon

Uusimmat

Facebook

Vaatelainaamo

Osta Vaatelainaamon jäsenyys lähettämällä sähköpostia: vaatelainaamo POISTA @gmail.com.

Paniikkiostosten aika on ohi, sillä Nopsa lanseeraa parhaimman keksinnön sitten polkupyörän: Vaatelainaamon. Vaatteiden myymisen sijaan Vaatelainaamo lainaa vaatteet asiakkaille tietyksi määräajaksi.

Vaatelainaamon viesti on yksinkertainen: muotia voi kuluttaa ja seurata ekologisesti, eettisesti ja yhteisöllisesti.

Kopioimme palvelun Tukholmasta: Vaatelainaamosta voi lainata ajankohtaisimpien suunnittelijoiden vaatteita, asusteita ja kenkiä juhlaan, arkeen, tärkeään päivään tai oikeastaan ihan mihin vain. Mukana on isoja kotimaisia nimiä ja ihanaa vintagea. Mikäli jollekin tuotteelle menettää lopullisesti sydämensä, voi sen lunastaa sille määriteltyä hintaa vastaan. Vaatelainaamon valikoima elää kaiken aikaa.

Vaatelainaamo toimii jäsenyysperiaatteella. Jäsenet saavat lainata vaatteita aina yhdeksi kuukaudeksi kerrallaan. Jäsenyys maksaa 75 euroa/6kk (opiskelijat 50 euroa). Lainaajat  palauttavat vaatteet samassa kunnossa, jossa vaate oli lainan alussa eli pitävät huolen vaatteen oikeasta huollosta. Vaatelainaamossa on aluksi tarjolla vain naisten vaatteita.

Vaatelainaamossa mukana mm:

 

Ainokainen
Antti Asplund
Camilla Mikama
Deadbirds & Lionheart
Fiona Timantti
First Crush
Hanna Sarén
Iloa
Ivana Helsinki
Kirsi Nisonen
Kaksitvå
Katri Inkeri
Lighthearted
Minna Parikka
Minni f. Ronya
Mirkka Metsola
Miun
Month of Sundays
Nurmi
Piia Hänninen
Pisto
Poola Kataryna
R/H
SOL
The Greendress
Tyra Therman
vainio.seitsonen

Vaatelainaamo on avoinna torstaisin klo 14-17. Meidät löytää Kampista, osoitteesta: Salomonkatu 17 A: 4 krs (Autotalo). Kysy lisää: vaatelainaamo@gmail.com, puh. Hertta (040) 1646964 tai Liisa (050) 5383530.

Tsekkaa myös: säännöthinnat ja Facebook.

Tähän artikkeliin on jätetty 10 kommenttia

 1. Maarit Kaipainen

  todella hieno idea! :) kylla lammittaa tyhjataskuisen hipin sydanta tallainen ihanuus, nyt olisi minullakin varaa pukeutua toisinaan juuri niinkuin haluan :) :) Nyt pitaisi sitten vaan asua hkissa, tai edes suomessa :) ..tai perustaa islantiin vastaavanlainen lainaamo?!

 2. Liisa

  Aloitamme naisten vaatteilla ja laajennamme miesten puolelle, jos kysyntää riittää! Millaisia miesten vaatteita toivoisit lainaamossa olevan?

 3. Ninja

  Hei,

  miehille vois olla esim. pukuja juhlatilaisuuksiin, koska ainakin meillä todella harvoin tarvitsee juhlavaatteita. :)

 4. Ihana idea! Missä lainaamo sijaitsee ja koska avaatte?

 5. Markku J

  Mitä kokoa naisten vaatteet tulevat pääasiassa olemaan? Joku tietty pääkoko, vai kattava skaala eri kokoja?

 6. Liisa

  Koot pääasiassa 36-38, koska mukana suunnittelijoiden mallikappaleita. Mutta tulee myös muita kokoja, etenkin isompia ja etenkin jos jäsenet niitä toivovat! Tarkoitus on kehittää ja laajentaa valikoimaa jäsenten toiveiden perusteella.

 7. Liisa

  Vaatelainaamo on jo auki! Tervetuloa tutustumaan parillisten viikkojen torstaisin klo 16-19. Osoite on Autotalo, Salomonkatu 17, 4. krs. Poikkeavista aukioloajoista tiedotamme Vaatelainaamon Facebook-ryhmässä joka perusteilla:)

 8. Marja

  Olisikohan, edes joskus tulevaisuudessa, mahdollista, että lainausten palautus onnistuisi myös jotenkin muistakin kaupungeista kuin Helsingistä käsin? Luulisi, että ainakin Turussa ja Tampereella olisi tällaisen palvelun käyttäjiä, eivätkä ne nyt niin kaukana ole pääkaupungista. Tai voisiko jopa netissä olla jokin katalogin tapainen, josta voisi ”tilata” vaatteita vaikka kerran kuussa pientä maksua vastaan saapuvaksi joihinkin muihin isompien kaupunkien keskustoihin?

  Oikein ihana ideana, mutta en tiedä olisiko ainakaan itsellä mahdollisuus käydä Helsingissä niin usein kuin palvelun käyttö vaatisi! :(

 9. Liisa

  Toistaiseksi reurssimme ovat niin pienet, että toiminta keskittyy Helsinkiin. Mutta kuka ties jonain päivänä Nopsa Vaatelainaamolla on sivutoimipisteitä ympäri Suomen… Kiinnostuneet Vaatelainaamon pyörittäjät voivat toki ottaa yhteyttä:)

 10. Pingback: Tyylivarkaan joulutyyli - Tyylivaras vapaalla - MTV3.fi - Koti - Blogit - Tyylivaras vapaalla

Jos koet, että omistamaasi sisältöä on käytetty väärin, kerrothan meille: info@nopsatravels.com.