KANSALAISOPPAAT HAUSSA!

Facebook

Vaatelainaamo

Osta Vaatelainaamon jäsenyys lähettämällä sähköpostia: vaatelainaamo POISTA @gmail.com.

Torikorttelien Erilainen Matkailutoimisto lanseeraa yhdessä Nopsa Travelsin kanssa Kansalaisopas-palvelun. Tavoitteena on saada aikaan enemmän kohtaamisia matkailijoiden ja paikallisen väestön, eli ihmisten kesken. Kansalaisoppaat ovat kotikaupunkinsa asiantuntijoita.

Kierrokset voivat tarjota uutta näkökulmaa kaupunkiin myös paikallisille asukkaille.

Mitä sinä haluaisit esitellä matkailijoille kotikaupungissasi? Tunnetko Helsingin tornit tai suljetut satamat? Voitko viedä mukavan matkailijajoukon vaikka villiuimaan? Gallerioihin? Kalastamaan? Puistokierrokselle? Korttelikävelylle?

Jaa oma intohimosi ja paikallistuntemuksesi, ja saa vastavuoroisesti uusia ystäviä ympäri maailmaa! Kierroksen voi vetää millä kielellä hyvänsä, ja myös helsinkiläiset voivat osallistua kierroksille asiakkaina.

Ilmoita Erilaiseen Matkailutoimistoon kierroksesi nimi, lyhyt kuvaus sisällöstä, arvioitu kesto, kieli/kielet ja mukaan mahtuva henkilömäärä. Henkilömäärä voi vaihdella kierroksen luonteen mukaan, yhdestä vaikka sataan. Ilmoita myös päivämäärä ja kellonaika, ja mielellään 1-2 vaihtoehtoista ajankohtaa varalle, SEKÄ lyhyesti kuka olet ja miksi haluat vetää juuri ilmoittamasi kierroksen.

HUOM: Kierrosten tulee asettua välille 13.8.-31.8. Kierrokset lähtevät Erilaiselta Matkailutoimistolta, osoitteesta Unioninkatu 27 B.

Elokuun kierrokset ovat osallistujille maksuttomia, mutta kansainväliseen tyyliin suosittelemme pienen juomarahan jättämistä, mikäli kierros ilahdutti.

Ilmoita kierroksesi 13.8. mennessä osoitteeseen anna.pakarinen@torikorttelit.fi, tai pirauta lisätietoja 050 588 2561.

 

Jos koet, että omistamaasi sisältöä on käytetty väärin, kerrothan meille: info@nopsatravels.com.