Ilmianna Suomen Todellinen Helmi!

Facebook

Vaatelainaamo

Osta Vaatelainaamon jäsenyys lähettämällä sähköpostia: vaatelainaamo POISTA @gmail.com.

 

Suomen todellisten matkailuhelmien metsästys alkaa.

Minkä kotimaan matkailuhelmen sinä haluaisit pelastaa? Kaipaako lempikahvilasi viihtyisämpää sisustusta tai parempaa nettinäkyvyyttää? Kasvaako polku suosikkinäköalapaikallesi horsmaa? Ilmianna kotimaan matkakohde, joka kaipaa uutta verta ja elämää!

Todellinen Helmi nostaa esiin lähimatkailun aarteet ja pelastaa ne unohdukselta. Ammattisuunnittelijoiden avulla kohteet pelastetaan ja niistä jalostetaan Todellisia Helmiä, uuden ajan elämyksellisiä matkailukohteita. Uudistettava kohde voi olla vanha ravintola, majatalo, sisävesilaiva tai vaikka nakkikioski. Muutostyö tehdään vanhaa kunnioittaen, mahdollisimman ekologisesti ja yhdessä kohteen omistajien kanssa. Muutostyön tavoitteena on tehdä kohteista toimivampia, viihtyisämpiä ja käyttäjäystävällisempiä. Muutostyön kohteena voi olla kohteen sisustus, verkkosivut tai graafinen ilme. Uudistuksen apuna käytetään paikallisia muotoja, materiaaleja ja suunnitteluosaamista.

Ilmiantamalla oman Todellisen Helmesi autat ihmisiä löytämään lähimatkakohteen ja toivottavasti myös lisäämään liiketoimintaa. Kaikista äänestetyistä kohteista valitaan kolme kohdetta, jotka ammattilaisista koostuva Nopsa-tiimi tuunaa uuteen kukoistukseen vanhaa kunnioittaen.

Ilmianna oma helmesi: www.todellinenhelmi.fi ja tykkää meistä Facebookissa. 

Todellinen Helmi on osa World Design Capital Helsinki 2012 -ohjelmaa.

Jos koet, että omistamaasi sisältöä on käytetty väärin, kerrothan meille: info@nopsatravels.com.