Haaste matkailualalle!

Facebook

Vaatelainaamo

Osta Vaatelainaamon jäsenyys lähettämällä sähköpostia: vaatelainaamo POISTA @gmail.com.

Nopsa sai kiinnostavan kyselyn, jonka ratkomiseen haastamme nyt kaikki kotimaan matkailun tuntijat! 45-vuotias pääkaupunkiseudulla asuva nainen haluaa kotimaan matkalle, joka olisi kuin ”hiihtoloma mummolassa”. Tässä tarkka kuvaus toivelomasta:

”Helmi-maaliskuussa 4-5 päivää maalaismaisemassa (järvi/meri, lunta, metsää) hyvien julkisten liikenneyhteyksien päässä. Täysihoito (hyvää kotiruokaa, ei mitään kikkailua, pullakahvit iltapäivisin, illalla takkatulen lämmössä iltapala). Sauna ja avanto. Murtsikkalatuja (suksien ja sauvojen vuokraamismahdollisuus plussaa, mutta ei pakollinen). Rauhaa (isäntäväki ei pakota seurustelemaan) ja kauneutta (kaunis maisema, mukava huone – saa olla vaatimaton, mutta pitää olla siisti ja miellyttävästi sisustettu, hyvä sänky, kodikkaat yhteiset tilat).”

Mistä löytyisi kyseinen mummola ja matkakohde? Jos ja kun hyvä kohde löytyy, laadimme sen ympärille oman Nopsa-reitin. Uskon, ettei tämä hiihtolomasta haaveileva ole yksin haaveineen. Moni haluaisi varmasti vaihtoehtoja hiihtokeskus-lomailulle – minä ainakin.

Ps. Millaisesta kotimaan matkasta sinä haaveilet? Kerro toive Nopsalle!

Tähän artikkeliin on jätetty 2 kommenttia

  1. rns

    Jotkut ovat mainostaneet tätä, en ole itse käynyt, joten en tiedä, onko mummolatunnelma tallella. http://www.patapirtti.fi/majoitus/

  2. Kaupallisista peruspaikoista tunnelmallisin on ehkä:

    http://www.patapirtti.fi/

    Käytettävissä siis koko Himoksen alueen latuverkosto (toki laskettelurinteetkin), mutta sopivasti sivussa keskuksen ruuhkista. Jämsään pääsee Helsingistä junalla ja loppumatkan taksilla.

    Ruokapuoli on keskivertoa laadukkaampaa ja siten hintavampaakin muttei silti liikaa mitään ”kikkailua”. Avanto on tuolla Uusi-Yijälän tilalla kysymysmerkki, mutta muuten saunapuoli todella hienossa kunnossa.

Jos koet, että omistamaasi sisältöä on käytetty väärin, kerrothan meille: info@nopsatravels.com.