Erilainen Matkailutoimisto aukesi

Facebook

Vaatelainaamo

Osta Vaatelainaamon jäsenyys lähettämällä sähköpostia: vaatelainaamo POISTA @gmail.com.

Helsingin Unioninkadulla, Kieseleffin talossa, avautuu tänään perjantaina 13. päivä heinäkuuta, Erilainen Matkailutoimisto. Erilaisessa Matkatoimistossa päivystää osa-aikaisesti myös Nopsa.

Erilainen Matkailutoimisto on ihmisrakas matkailijan tietotoimisto, jossa jaetaan henkilökohtaisia visiittivinkkejä, kaiken maailman kuulumisia ja yllättäviä ideoita kesäpäivän ohjelmaksi. Virkailijat suosittelevat matkailijoille samaa, mitä suosittelisivat ystävälleen, äidilleen, mummolleen tai kummipojalleen. Matkailutoimistossa on joka päivä esillä Helsinki Tänään –suositusmenu, eli henkilökunnan menovinkit kullekin päivälle.

– Toimistossa tärkeimpänä asiana pidetään kohtaamista. Matkalla on kiva vain katsellakin, olla hetken ulkopuolinen tarkkailija. Mutta kosketuksen kaupunkiin saa, kun murtaa ulkopuolisuuden muurin, pääsee puheisiin paikallisen kanssa, vierailee hänen lempipaikassaan, sukeltaa sattumuksiin ja tulee itse osaksi tapahtumia, joihin on mukava palata muistoissa matkan jälkeenkin, kuvailee tuottaja Anna Pakarinen.

Toimisto on palvelu myös läheltä tuleville ja helsinkiläisille. Nopsa suosittelee turistipäivää omassa kotikaupungissa – edes kerran kesässä!

Erilainen Matkatoimisto, Unioninkatu 27 B. Avoinna ma-la klo 11-18.

 

Jos koet, että omistamaasi sisältöä on käytetty väärin, kerrothan meille: info@nopsatravels.com.